عسل هفت

قیمت هر کیلو عسل قنقال

عسل قنقال

عسل قنقال جز دسته عسل های تک گل و گیاه قنقال جز گیاهان بیابانی است. انواع عسل در بسته بندی های مختلفی با مقداری معین بسته بندی می شود.قیمت عسل بستگی به نوع و مقدار آن دارد. معمولا عسل ها به صورت گرمی، کیلویی و یا حلبی بسته بندی می شوند. زنبورداران فروشگاه عسل هفت انواع عسل را طبق درخواست مشتری و خریدار بسته بندی می کند.

عسل قنقال

مناطق بیابانی و علف خیز بیشتر تحت پوشش گیاه قنقال هستند. این گیاه جز دسته گیاهان علفی است.زنبور عسل با جمع آوری شهد گلهای قنقال و بردن آن به کندو عسل قنقال را تهیه و برداشت می کند. عسل جز داروهای طبیعی است که هیچگونه عوارض شیمیایی به همراه ندارد.در قرآن کریم و یا بهتر بگوئیم در طب قرآنی و انواع طب ها در مورد مصرف عسل بسیار فراوان توصیه شده است.این عسل مانند سایر عسل های طبیعی خواص شفابخش بسیاری دارد. عسل های طبیعی را به دو نوع کلی تک گیاه و چندگیاه دسته بندی میکنند.

این دسته بندی بر اساس نوع شهد های موجود در ترکیب عسل طبیعی صورت میگیرد. عسلی که بیش تر از ۷۰ درصد ترکیباتش از یک نوع شهد باشد عسل تک گیاه نامیده میشود. و عسلی که از مقادیر نسبتا برابر از چند نوع شهد تشکیل شده باشد، عسل چندگیاه یا چهل گیاه خوانده میشود. عسل قنقال یک عسل تک گیاه است.

چرا میگوییم عسل تک گیاه از بیش از هفتاد درصد شهد گیاه مورد نظر است؟ عسل های تک گیاه از میزان اندکی شهد های متفرقه نیز تشکیل شده است.وجود این شهد ها در عسل تک گل، به دلیل وفادار نبودن زنبور عسل به یک نوع گیاه خاص است.به عنوان مثال در عسل قنقال، ممکن است میزانی از شهد گل های اکالیپتوس یا مرکبات یا هر گیاه دیگری نیز موجود باشد.

خرید عسل با موم

خواص عسل قنقال

عسل قنقال به بهبود سرفه و خشونت سینه کمک میکند.این عسل برای درمان عفونت های ریه و برونشیت مناسب است. مصرف عسل قنقال برای افراد دیابتی هیج مانعی ندارد. سردرد میگرنیرا تسکین میدهد و اسپاسم رابهبود میبخشد. عسل قنقال یک آنتی بیوتیک طبیعی و طبیعی است و ایمنی بدن را به دلیل داشتن ویتامینهای متعدد، تقویت میکند.

این عسل بهتر است به هنگام ناشتا و نیز نیم ساعت قبل از خوابیدن در شب مصرف گردد. یک قاشق غذاخوری عسل قنقال به همراه آب ولرم  به صورت جرعه جرعه نوش جان شود.عسل قنقال طبیعی زمانی این اثرات درمانی را در بدن به جا خواهد گذاشت که به طورت منظم مصرف شود.داروهای طبیعی بر خلاف داروهای شیمیایی نیاز به دروره مصرف طولانی تری دارند

هم چنین بر خلاف مواد شیمیایی، بیماری را به جای سرکوب کردن، از ریشه از بین میبرد. عسل طبیعی برای درمان بیماری ها و حفظ ارزش غذایی شان، باید خام تهیه و مصرف شوند. عسل خام، عسلی لاست که حرارت ندیده باشد.زیرا حرارت باعث از بین رفتن بسیاری از مواد طبیعی موجود در عسل میشود.در نتیجه به شدت از ارزش غذایی و دارویی عسل کاسته میشود.

قیمت عسل

عسل طبیعی در انواع مختلفی عرضه و به فروش می رسد.عسل ها بر اساس تک گل و یا چند گیاه بودن دسته بندی می شوند. نوع عسل بستگی به شهد گلی دارد که زنبور عسل از آن تغذیه کرده است.انواع عسل طبیعی در مرکز عسل هفت توسط زنبورداران این مرکز با قیمتی مناسب در تمام نقاط کشور به فروش می رسد.مهمترین نکته برای زنبورداران این مرکز عرضه عسل طبیعی به هموطنان است.این مرکز بهترین و مرغوبترین عسل را به فروش می رساند.برای اطلاع از قیمت عسل قنقال و سایر محصولات این مرکزف به لینک فروشگاه مراجعه نمایید.یا با همکاران در مرکز فروش در تماس باشید.

عسل قنقال

فروش عسل خام

عسل خام طبیعی به عسلی گفته میشود که پس از برداشت از کندوی زنبور عسل، حرارت نبیند. عسل خام طبیعی دارای مواد مغذی و آنزیم های زنده و بسیار مفیدی است که در مجاورت با حرارت از بین میروند. در حقیقت عسل طبیعی خام اگر حرارت ببیند، بیش از نیمی از ارزش غذایی و دارویی خود را از دست میدهد. برخی از زنبورداران برای جلای بیشتر عسل های تولید شده در کندو های خود، آن را پس از برداشت حرارت میدهند. در هنگام خرید عسل طبیعی حتما تاکید داشته باشید که عسل خام باشد.

تشخیص عسل طبیعی قنقال

برای تشخیص عسل های طبیعی در فضای مجازی روش های مختلفی وجود دارد. به این روش ها آزمایش های خانگی میباشند و به هیچ عنوان تخصصی و علمی نیستند. مانند آزمایش تشخیص طبیعی بودن عسل با کبریت! اکثر آزمایش های خانگی طبیعی بودن عسل را از روی ظاهر آن می سنجند. این کار راه را برای متقلبان تولید کننده ی عسل های مصنوعی راحت میکند. زیرا آن ها میتوانند به راحتی عسلی را که خصوصیات ظاهری آن مطلوب باشد را طبق این آزمایش های خانگی به مردم با نام عسل طبیعی بفروشند. اما عسل طبیعی فاکتور هایی دارد که در ظاهر قابل بررسی و اندازه گیری نیست. بنابراین تشخیص عسل طبیعی اصل به صورت اصولی و کاملا علمی و درست در آزمایشگاه های تخصصی معتبر زیر نظر کارشناسان حوزه علوم آزمایشگاه و به وسیله دستگاه های پیشرفته ی آزمایشگاه صورت میگیرد. اگر شما یکی از خریداران عمده عسل طبیعی هستید، حتما میدانید که برای تشخیص عسل طبیعی کافی است نمونه ی محصول را به آزمایشگاهی معتبر برده تا اصل بودن یا نبودن عسل بررسی و به شما گزارش شود.

تولید عسل قنقال

عسل قنقال یکی از عسل های طبیعی دارویی است. عسل ها در بازار عسل ایران به دو دسته ی عسل های طبیعی و عسل های تغذیه ای تقسیم میشوند. عسل های طبیعی به عسل هایی گفته میشود که زنبور عسل برای تولید آنها تنها از شهد طبیعی گل ها تغذیه کرده باشد. برای تولید عسل طبیعی از طرف انسان در تغذیه ی طبیعی زنبور عسل دخالتی نمیشود. عسل های اصل طبیعی ارزش دارویی و تغذیه ای بسیار بالایی دارند. از خواص عسل های طبیعی در طب سنتی و طب اسلامی برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان استفاده میشود. عسل تغذیه ای همان طور که از نام آن پیداست از دخالت انسان در تغذیه زنبور عسل تولید میشود. عسل تغذیه ای فاقد هر گونه ارزش غذایی و دارویی است و برای افراد دیابتی بسیار مضر است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید