عسل یاس
خانه / عسل شکرک زده / فروش اینترنتی انواع عسل شکرک زده

فروش اینترنتی انواع عسل شکرک زده

آیا می دانید که عسلی که شکرک می زند، نامرغوب نیست؟ آیا می دانید که امروزه انواع عسل شکرک زده با قیمتی مناسب به صورت اینترنتی به فروش می رسد؟
عسل طبیعی ماده ای تولید شده از شهد شیرین گل های انواع گیاهان دارویی و خوش رایحه در دامنه طبیعت بوده که زنبورهای کارگر نقشی فزاینده در تولید این ماده ی ارزشمند و مفید داشته اند.
امروزه اکثر افراد جامعه در دنیا و به خصوص در کشور ما، از گونه های مختلفی از عسل طبیعی، در برنامه روزانه خود مصرف نموده و می دانند که تهیه یک عسل مرغوب و خالص، باید از مراکز معتبر خرید، صورت بگیرد تا نگرانی پیرامون بی کیفیتی و نامرغوب بودن آن وجود نداشته باشد.
مصرف یک عسل طبیعی و کاملا خالص، می تواند با ترکیباتی سرشار از انواع مواد معدنی، انواع ویتامین ها، کربوهیدرات ها و کمی پروتئین، خواص درمانی و تغذیه ای شگفت انگیزی را برای تمامی افراد در گروه های سنی گوناگون و طبع های متفاوت داشته باشد.
در حال حاضر، بازارهای خرید و فروش عسل طبیعی در سراسر کشور، انواع عسل از گونه های مختلف گیاهان دارویی را به خود دیده و در این میان برخی از افراد سودجو با جا زدن انواع عسل های تغذیه شده و تقلبی به عنوان یک عسل اصل و مرغوب، سود خوبی کرده و به هیچ وجه سلامت انسان ها برایشان مهم نبوده است.
امروزه شکرک زدن عسل، یکی از عواملی مهم پیرامون مرغوبیت و نامرغوب بودن عسل بوده که برخی از عرضه کنندگان، به اشتباه شکرک زدن عسل را، نشانه ی نامرغوب بودن عسل دانسته و بسیاری از مصرف کنندگان عسل با مشاهده شکرک موجود در عسل، از مصرف آن پرهیز کرده و آن را به دور می ریزند!
حال آیا می دانید که این عسل طبیعی است که شکرک می زند و می توان شکرک موجود در آن را برطرف کرد؟ آیا می دانید که در برخی از کشورهای اروپایی، مردم علاقه مند به مصرف انواع عسل شکرک زده بوده اند و حاضرند قیمت بالایی را بابت آن بپردازند؟

عسل شکرک زده

شکرک زدن عسل طبیعی

همانطور که می دانید، درصد عمده ی مواد تشکیل دهنده یک عسل طبیعی را، انواع مواد قندی ساده ی مونوساکاریدی چون گلوکز، فروکتوز و ساکارز تشکیل داده اند که همگی آنها از ترکیبات موجود در شهد گل های گیاهان، جمع آوری گردیده اند.
گفتنی است که به سبب خاصیت تبلور این مواد قندی و وجود آنزیمی به نام آمیلاز در ترکیبات عسل طبیعی، انواع گونه های مختلف عسل طبیعی در شرایط گوناگون زمانی و محیطی شکرک می زنند که اصلا نشان از نامرغوب بوده عسل نیست و اصلا این عبارت کاملا صحیح است که این عسل طبیعی است که شکرک می زند و یک عسل تقلبی اصلا آنزیمی به نام آمیلاز را دارا نبوده است.
شایان ذکر است که برخی از گونه های عسل طبیعی حتی بلافاصله پس از برداشت، شکرک می زنند و برخی دیگر کمی دیرتر شروع به شکرک زدن می نمایند. گفتنی است که با قرار دادن ظرف عسل در آب جوش برای مدتی، می توان شکرک موجود در آن را برطرف کرد و آن را به صورت مایع نیز مصرف نمود.
همانطور که گفته شد برخی از افراد معتقدند که عسل شکرک زده از طعم بهتری برخوردار بوده و خواهان مصرف اینگونه از عسل طبیعی بوده اند.
امروزه انواع عسل شکرک زده با قیمم بسیار مناسب، در مراکز فروش اینترنتی معتبر، به سراسر کشور عرضه می گردد و شما می توانید جهت کسب آگاهی بیشتر، با مشاورین در این حوزه، ارتباط داشته باشید.
منبع: بازار عسل ایران

کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره و فروش:
محمد حجار
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09173030837
شماره تلفن ثابت: 03142626468
سامانه پیامکی: 3000597006822
آدرس کانال تلگرام: yas_asal@
پست الکترونیکی: IranHoneyCenter@gmail.com

پاسخی بگذارید

سایت عسل یاس کانال عسل یاس لوازم زنبورداری