خرید اینترنتی عسل که از فعالیت های بیشتر مراکز زنبورداری می باشد و برخی زنبورداران انواع عسل و فرآورده های زنبور عسل را به صورت اینترنتی به فروش می رسانند. عسل بهار نارنج یکی از انواع عسل ها می باشد.مهم درجه یک و مرغوب بودن عسل است.
عسل بهار نارنج درجه یک
می دانیم که درخت بهار نارنج از دسته گیاهان همیشه سریبز با عطر خوش بهاری می باشد.
میوه این گیاه دارای عطر و طعم خاصی می باشد.
همچنین برگهای این درخت نیز دارای عطر می باشد.
از برگ و گل درخت بهارنارنج در صنعت عطر سازی و ادکلن سازی استفاده می شود.
زنبور عسل هم با تغذیه شهد گلهای بهارنارنج عسل بهارنارنج تهیه و جمع آوری می شود.
عسل بهارنارنج دارای خاصیت های بسیار مفیدی برای بدن می باشد.
عسل بهار نارنج دارای طبع گرم می باشد.
خواص دارویی عسل بهار نارنج
عسل مرکبات باعث حفظ شادابی و سلامت پوست میشود.
عسل مرکبات سرشار از ویتامین ث است و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
عسل مرکبات سرشار از انواع مواد مغذی برای بدن است.
مصرف عسل مرکبات طبیعی باعث درمان کم خونی میشود.
عسل مرکبات یا همان عسل بهارنارنج موجب تقویت حافظه میشود.
این عسل سنگ کلیه را رفع میکند.
عسل بهارنارنج موجب بهبود زخم میشود.
مصرف عسل بهارنارنج موجب رشد سریع کودکان میباشد.
عسل بهارنارنج قلب و عروق را تقویت میکند.
عسل بهارنارنج سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر است.
تولید عسل بهارنارنج
برای تولید عسل بهارنارنج زنبور عسل شهد گلهای مرکبات را مینوشد.
این شهد در معده زنبور عسل ذخیره میشود.
زنبور عسل دو عدد معده در ساختار بدنی خود دارد.
معده اول زنبور عسل برای هضم و جذب غذای زنبور عسل است.
معده دیگر مخصوص ساختن عسل است.
در این معده شهد به عسل طبیعی تبدیل میشود.
آنزیم هایی در معده دوم زنبور عسل وجود دارد که با اثر روی شهد، عسل اولیه را تولید میکنند.
عسل بعد از ساخته شدن توسط خرطوم زنبور عسل به درون حجره های شش ضلعی کندو تزریق میشود.
عسل هنوز کاملا آماده نشده است، این عسل رقیق و آبکی است.
عسل باید برای تولید نهایی غلیظ شود.
زنبورهای کارگر بالای عسل شروع به سریع بال زدن میکنند.
این عمل زنبور ها موجب تغلیظ عسل میشود.
به این ترتیب عسل غلیظ و آماده میشود.
زنبور های عسل روی این عسل را با لایه نازکی از جنس موم میپوشانند.
این موم را غدد سطح شکمی زنبور عسل تولید میکنند.
تشخیص عسل طبیعی
تشخیص عسل طبیعی راه های زیادی در فضای مجازی دارد!
اما آیا همه این روش ها معتبر و علمی است؟
بسیاری از آزمایش های خانگی برای تشخیص عسل طبیعی امکانات کافی ندارند.
بعضی از آنها ریشه ای غیر علمی دارند.
بهترین روش بردن نمونه عسل به آزمایشگاه است.
در آزمایش های خانگی بیشتر بر اساس ظاهرمحصول، آنرا بررسی میکنند.
در حالی که برای تشخیص درست عسل طبیعی باید تمام پارامتر های یک عسل طبیعی را اندازه گیری کرد.
به عنوان مثال میزان پروتئین های عسل را نمیتوان در آزمایش های خانگی اندازه گرفت.
در آزمایش های خانگی عسل طبیعی با اکتفا به ظاهری که از خود نشان میدهد بررسی میشود.
این بررسی ظاهربینانه راه را برای سود جویان و متقلبان حوزه عسل باز میکند.
در آزمایش های معتبر عسل را با تمام جنبه هاش مورد بررسی قرار میدهند.
آزمایشگاه ها مخصوص تشخیص طبیعی بودن عسل هستند.
پس بهتر است تشخیص درست عسل طبیعی را به متخصصان آزمایشگاه های معتبر بسپاریم.
فروش عسل خام
همیشه توجه کنید که عسلی که تهیه میکنید خام باشد.
ما دو نوع عسل از لحاظ کیفیت داریم: عسل خام و عسل حرارت دیده.
عسل خام به هیچ عنوان در معرض حرارت قرار نگرفته است.
عسل طبیعی دارای مواد و آنزیم های مغذی است.
اگر حرارت ببیند این مواد مغذی از بین میروند و یا تبدیل به ترکیبات سمی میشود.
عسل حرارت دیده در برابر عسل خام ارزش غذایی خیلی پایینی دارد.
طریقه مصرف عسل بهارنارنج
مصرف یک تا دو قاشق غذا خوری عسل بهارنارنج به همراه آب لیموی تازه به هنگام ناشتا به شدت توصیه میشود.
مصرف این عسل به هنگام صبحانه انرژی زا و مقوی است.
خوردن عسل بهارنارنج برای کودکان نیز موجب رشد سریعتر و تقویت حافظه و یاد گیری در کودکان میباشد.
خرید اینترنتی عسل بهارنارنج
خرید اینترنتی عسل بهارنارنج به صورت جزئی در فروشگاه اینترنتی عسل یاس انجام میشود.
برای سفارش محصول با مدیر فروش عسل یاس در تماس باشید.
کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره و فروش: | ||
محمد حجار راه های ارتباطی: | ||
![]() | شماره موبایل: 09173030837 | |
![]() | شماره تلفن ثابت: 03142626468 | |
![]() | سامانه پیامکی: 3000597006822 | |
![]() | آدرس کانال تلگرام: yas_asal@ | |
![]() | پست الکترونیکی: IranHoneyCenter@gmail.com |